Okrugli stol




title


Temeljem pozitivnih prošlogodišnjih iskustava i povratnih informacija sudionika i ove smo godine odlučili organizirati okrugli stol s ciljem razmjene iskustava o sadašnjem i budućem položaju i razvoju profesije interne revizije.

 

Ovogodišnja tema okruglog stola je “Interna revizija u korak s trendovima modernog poslovanja“.

 

Svoja iskustva u provođenju aktivnosti interne revizije, novim tehnologijama u internoj reviziji i svim izazovima budućeg razvoja profesije podijeliti će sa svim sudionicima glavni revizori Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, HEP-a, Hrvatskog telekoma, INE, Mercury PSI i Podravske banke.

 

Pitanja i izazovi s kojima se danas susreću interni revizori su mnogobrojni, a mi ćemo pokušati pokriti one najznačajnije.

 

Neka od pitanja na koja ćemo pokušati odgovoriti odnose se na kompetencije i vještine internih revizora, da li interna revizija prati trendove digitalizacije te kako se prilagođava i nosi s konstantnim promjenama, da li raspolažemo s adekvatnim alatima te kakve kadrove trebamo i kako ih naći na našem tržištu, da li interna revizija na vrijeme prepoznaje sadašnje i nadolazeće rizike te na koji način daje dodatnu vrijednost korporativnom upravljanju.

 

Ukoliko i Vi želite pridonijeti živoj diskusiji i dobiti odgovor na neka pitanja od interesa, možete to učiniti na način da unaprijed pošaljete vaša pitanja na hiir@hiir.hr s naznakom „Za okrugli stol“.

 

Naravno očekujemo i da se na samom okruglom stolu uključite u raspravu te svojim pitanjima i komentarima doprinesete njegovoj uspješnosti.

 

Odbor 11. Konferencije HIIR-a